86 92 24 62 info@hoerningtand.dk

Kontakt

86 92 24 62

Det er nemt at skifte tandlæge

Du er velkommen her hos os! Vi glæder os til at lære dig og dine tænder at kende.

1

1. trin: Bestil tid via online booking, ring til os eller udfyldning kontaktformularen, så ringer vi til dig snarest

Hvis du oplyser, hvor du har gået til tandlæge før, kan vi, med din accept, indhente din journal og røntgenbilleder. Du skal ikke gøre noget selv. Dette materiale indeholder værdifulde oplysninger i vurderingen af dit tandsæt og bør følge dig. Ved at have materialet tilgængeligt allerede ved første besøg, kan vi på bedst mulige måde vurdere, hvad der er behov for.

2

2. trin: Medbring følgende til første tid:

  • Sygesikringsbevis/ sundhedskort.
  • En medicinliste, hvis du tager flere præparater.
  • Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark? Medbring gerne info om, hvilken gruppe du er i, og vi kan indberette automatisk til Sygeforsikringen Danmark for dig.
  • Modtager du kommunetillæg? Medbring venligst kommunens skriv herpå, så vi kan få det scannet ind i din journal og få fratrukket dit tillæg allerede efter dit første besøg.
3

3. trin: Kom 5-10 minutter før tiden første gang

Henvend dig venligst ved vores søde receptionist, som vil få dig registreret i vores system samt udlevere et helbredsskema til dig, som vi vil bede dig udfylde og tage med ind til din tandlæge.

4

4. trin: Første besøg er altid hos en tandlæge

Hos tandlægerne i Hørning synes vi, at det er vigtigt, at dit første besøg er hos en tandlæge. Det er her det store overblik over både dine tænder og dig selv dannes, som skal danne grundlag for de kommende besøg hos os. Med mindre du kommer med noget akut, vil det første besøg som hovedregel bestå af en grundig undersøgelse, ledsaget af en tandrens og evt nogle røntgenbilleder.

Dit tandsæt vil blive vurderet som en helhed, og efter behov og ønsker vil der blive lavet en behandlingsplan med et prisoverslag. Hvor der er mulighed for forskellige løsninger, vil dette blive klarlagt med disses fordele, ulemper og prognoser. Vi er interesserede i at klæde dig på, så du kan tage den bedste og mest velovervejede beslutning for dit tandsæt og hjælpe dig med at finde de løsninger, der passer bedst til dig.

Book din første tid her!

Find den tid der passer dig bedst

Hos tandlægerne i Hørning er vi en samarbejdsklinik, hvor vi arbejder i teams med en fast tandlæge og en tandplejer

    • Hvis du har parodontitis, vil du blive henvist til vores dygtige tandplejer for behandling heraf. Hun har meget stor ekspertise i at lave disse behandlinger. Hvis der f.eks. skal følges op med en operation, vil det være din tilknyttede tandlæge, som vil tage sig af dette.
    • Hvis du har behov for en svær rodbehandling, vil du blive henvist til vores specialist på dette område indenfor klinikken. Vi har vægtet fagligheden omkring rodbehandlinger højt og har taget en ekstraordinær uddannelse heri, så vi kan varetage mange af de svære rodbehandlinger til rimelige priser uden at skulle sende dig til en fordyrende henvisningsklinik. Vi har mikroskop på klinikken, hvor vi med forstørrelser på op til 24 gange, kan klare de fleste opgaver ifm. rodbehandlinger her i huset.
    • Hvis du skal have lavet et implantat, vil du blive henvist ud af huset til en kæbekirurg, men vi arbejder på at få en aftale med en kirurg, der kan lave implantaterne her.
FIND OS

Tandlægerne i Hørning
Nørre Alle 21 – 8362 Hørning

86 92 24 62

info@hoerningtand.dk

Gratis parkering i 3 timer – husk at sætte din P-skive

Tandlægerne i Hørning

Har du flere spørgsmål til at skifte tandlæge?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til skift til ny tandlæge, eller spørgsmål til andet vi kan hjælpe med.