86 92 24 62 info@hoerningtand.dk

Kontakt

86 92 24 62

Akut tandlæge i Hørning

Hvis du ringer inden kl 11 på mobil 30-80 68 04, garanterer vi dig en tid i dag, og vi tager ikke et vagttillæg uanset hvornår du er her på klinikken

Billig akut tandbehandling i Hørning

Har du fået akut ondt og har din egen tandlæge ikke tid til at se dig i dag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på mobil nr. 30-80 68 04 for råd og vejledning og evt. en tid på vores hyggelige klinik i Hørning. Vi har mange års erfaring indenfor akut tandlægearbejde og kan finde en løsning på de fleste problemer.

Ringer du inden kl. 11:00, kan du få en tid samme dag uden gebyr.

Vagtgebyrer kan ligge på 50-100% af regningen, men vi tager ikke dette honorar uanset, hvornår du bliver behandlet her på klinikken.

Vi ligger centralt placeret på torvet i Hørning, og der er gratis parkering lige udenfor døren, hvor man med en sat p-skive, kan parkere i 3 timer. Vi er desværre ikke en handicapvenlig klinik.

”Vi står parat til at hjælpe dig, der er i nød. Vi sigter imod i første omgang at afhjælpe dine smerter, således at dine smerter forsvinder, og du kan få ro til komme til din egen tandlæge. Når man laver nødbehandlinger er erfaring af stor betydning, idet det er vigtigt at stille de korrekte diagnoser, så man ikke risikerer overbehandling. Hos Tandlægevagten i Hørning har vi den erfaring!

Er du tandlægeskræk, så har vi også stor erfaring i behandle patienter med dette. Vi sætter gerne ekstra tid af til dig med ekstra behov.”

Hvad fokuserer vi på ved akut behandling?

Vi vil først og fremmest fokusere på at fjerne dine smerter på bedste og billigst mulige måde for dig og vil vejlede og informere dig, så du er fuldt informeret om alternative løsninger, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig og dine tænder.

Har du tandlægeskræk?

Vi er dygtige til at behandle patienter med tandlægeskræk, så ring trygt og få en tid. Oplys det gerne i telefonen, så vi kan sætte ekstra tid af til at møde dig på den helt rigtige måde.

FIND OS

Tandlægerne i Hørning
Nørre Alle 21 – 8362 Hørning

Tlf: 86 92 24 62

info@hoerningtand.dk

Gratis parkering i 3 timer – husk at sætte din P-skive

Tandlægerne i Hørning

Hvad koster det at komme til akut tandlæge?

Børn og unge under 18 år:

Alle med et dansk sygesikringsbevis er gratis i voksentandplejen. Medbring gerne sygesikringsbeviset på dit barn.

Voksne:

For voksne betaler du kun for det, du får lavet – der løber ikke vagtgebyr på, uanset hvornår du er her på klinikken.

 

Hvordan foregår det i en akut tandlægetid?

  • Ring ind for en tid på mobilnr. 30-80 68 04 eller til vores almindelige kliniknr. 86-92 24 62 for en tid. Det er nødvendigt at have en tid, før du kommer på klinikken. Brug ikke online booking eller kontaktformularen på hjemmesiden, da det er vigtigt, du får fat i os hurtigt, så vi kan få fundet en tid til dig.
  • Du skal medbringe dit sygesikringsbevis, så vi kan få dine data kørt ind i vores system.
  • Derefter skal du udfylde nogle papirer vedrørende dig selv ift. medicin og sygdom mv.
  • Efter behandling er der altid betaling med dankort, mastercard, mobilpay eller kontant. Du kan således ikke få regningen med og betale den senere.
  • Har vores klinik lukket, kan du kontakte lægevagten for at få recept på noget stærkere smertestillende, til du kan komme i behandling hos os eller din egen tandlæge den næste dag. Hvis du har en hævelse i ansigtet, bør du have penicillin snarest.

For dig der er i problemer udenfor vores åbningstid, har vi samlet nogle råd og vejledninger til dig med et tandproblem, som måske kan hjælpe dig til at vurdere, om din situation kræver handling straks.