86 92 24 62 info@hoerningtand.dk

Kontakt

86 92 24 62

Lidt om vores priser

Hos Tandlægerne i Hørning tilbyder vi kvalitetsbehandlinger til fair priser

Billig tandlæge i Hørning

Leder du efter en billig tandlæge i Hørning, hvor høj kvalitet, service og pris går hånd i hånd? Så kig ind forbi vores tandklinik på Nørre Alle 21 1. sal i Hørning med fri parkering ude foran i 3 timer med p-skive.

Hos Tandlægerne i Hørning ligger vi prismæssigt i den billige ende af prisniveauet med vores behandlinger af frie ydelser. Det betyder, at de priser, som vi selv har fastsat, tager sit udgangspunkt i, at alle skal have råd til at gå til tandlægen. Det er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, hvilke ydelser der har faste priser, og hvilke ydelser din tandlæge selv må bestemme prisen på – også kaldet frie ydelser.

Alle tandklinikker i landet tilbyder derfor både faste ens priser, samt selvvalgte priser på deres behandlinger. På Tandlægeforeningens hjemmeside finder du honorartabeller for behandlinger omfattet af den offentlige sygesikring.

Vi ønsker, at være din foretrukne billige tandlæge her i Hørning, og vi prioriterer højt, at du altid får kvalitetsbehandlinger udført med de bedste materialer til fair priser.

Du kan se vores prisliste for yderligere information om vores priser.

Er du medlem af Danmark?

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark vil du få rabat på både de frie og faste ydelser, alt afhængig af hvilken gruppe du er tilmeldt.

Dette er specielt til fordel for dig, der har fået en uheldig start på dit tandliv og har mange risikotænder eller risikofaktorer, som gør, at du skal gå til tandlægen lidt oftere end normalt.

Er du under 26 år og samtidig medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du fuld refusion af beløbet til undersøgelse og tandrens.

Husk derfor at informere os på klinikken, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så vi kan indberette beløbene og dermed hjælpe dig med at få tilskud til dine behandlinger.

FIND OS

Tandlægerne i Hørning
Nørre Alle 21 – 8362 Hørning

Tlf: 86 92 24 62

info@hoerningtand.dk

Gratis parkering i 3 timer – husk at sætte din P-skive

Tandlægerne i Hørning

Har du flere spørgsmål til vores priser?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi gør meget ud af at forklare om vores behandlinger, så du på bedst mulige måde kan tage de rigtige beslutninger for dig og dine tænder.