86 92 24 62 info@hoerningtand.dk

Kontakt

86 92 24 62

Velkomst og lidt om os

Velkommen som ny patient hos os!

Vi glæder os til at passe godt på dig og dine tænder.
Hos os er det vigtigt at møde dig præcis der, hvor du er, og kunne tilbyde dig behandlinger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, som vi til fulde kan stå inde for.

Det er altid svært at skulle skifte til en ny tandlæge – det ved vi. Tillid og tryghed er to af de vigtigste faktorer, når man skal opbygge tiltro til et nyt menneske. Hvis du vælger at vise os tillid, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre dit skift så nemt og rart som overhovedet muligt.

Hos Tandlægerne i Hørning vil du altid være i centrum, og vi lægger stor vægt på at beslutninger træffes i dialog med dig, så vi sammen finder den løsning, der er skræddersyet til dig og dine behov. Vores daglige målsætning er god service, empatisk og smertefri behandling, høj faglighed og kvalitet og ikke mindst ærlig tandpleje, hvorfor du altid kan føle dig i trygge hænder hos os.

Hvis du lider af tandlægeskræk, har vi her på klinikken et særligt fokus på netop dette. Vi gør vores absolut bedste for at besøget bliver rart og trygt. Kontakt os og bestil tid, hvis du ønsker at være ny patient hos Tandlægerne i Hørning.

Parkering

Der er 3 timers gratis parkering foran klinikken på Torvet – men husk at sætte p-skiven. Bag klinikken er der parkering, hvor man kan parkere ubegrænset.