86 92 24 62 info@hoerningtand.dk

Kontakt

86 92 24 62

TANDLÆGERNE I HØRNING

Tandlægerne i Hørning vægter højt at høre til gruppen af de billigste tandlæger i Hørning, Skanderborg, Hasselager og Aarhus

Tankerne bag Tandlægerne i Hørning er at yde behandlinger af meget høj kvalitet samtidig med, at vi kan være med i den billige ende af skalaen af tandlægepriser.
Vi giver de studerende 15% i rabat på alle frie ydelser, fordi vi ønsker at passe på dig og dine tænder i en periode af dit liv, hvor du ikke har så mange penge. Vis et gyldigt studiekort og rabatten vil blive fratrukket. På vores prisliste er der markeret hvilke ydelser, vi kan give rabat på, og hvilke der er låst faste og er ens for alle tandlæger.

Ærlighed og gennemskuelighed

Vi ønsker, at vore priser, behandlinger og dine tilskud skal være overskuelige for dig, og derfor er vores prisliste inddelt, så du med få klik kan finde den pris, du reelt skal betale for en behandling, hvor tilskuddet fra Sygeforsikringen Danmark er trukket fra. Vær dog opmærksom på, at du evt. kan få et større tilskud, hvis du har været medlem af samme gruppe i Sygeforsikringen Danmark i mere end 5 år. Kontakt Sygeforsikringen Danmark for nærmere detaljer.

I prislisten er der lavet nogle sammenfattede prisoverslag på behandlinger for at overskueliggøre, hvilke ydelser der hører til f.eks. en parodontitis behandling eller en rodbehandling af en lille kindtand. Hvis behandlingen af en eller anden årsag afviger fra sædvanen, vil du selvfølgelig få dette oplyst på forhånd, hvis det er muligt, eller under behandling, så snart afvigelsen konstateres. Vi kan lide klare linier, hvor du hele tiden er informeret om, hvad der skal ske, og hvad prisen er, inden du sætter dig i stolen.

Hos Tandlægerne i Hørning vægter vi ærlig tandpleje og præventiv behandling, hvor det kan lade sig gøre. Vi vægter tandsundhed over æstetik. Jo mere der tages af en tand, des større risiko er der for, at tanden ikke holder din tid ud.

Vores højeste mål med vores tandpleje er, at du har tænder hele livet, og vi vil vejlede dig ud fra vores værdier og tro på den rette behandling

Behandling af tandlægeskræk er en hjertesag for os

Vi er bevidste om, at det er rarere at gå til frisøren end at gå til tandlægen, og at du måske har dårlige oplevelser med i rygsækken, som gør det svært for dig at gå til tandlæge. Vi har stor erfaring i at behandle dig med tandlægeskræk, og på baggrund af denne årelange erfaring har vi en ganske god ide om, hvordan vi griber det bedst an. Du kan læne dig tilbage i vores kyndige hænder, og vi vil med stor empati og indfølelse hjælpe dig igennem de nødvendige trin, der skal til for at få et mere tåleligt forhold til at gå til tandlæge. Sejren over tandlægeskrækken er vores sejr sammen. Læs mere om vores behandling af tandlægeskræk her.

Høj faglighed og efteruddannelse

Hos Tandlægerne i Hørning vægter vi højt at efteruddanne os løbende alment, så vi til enhver tid kan tilbyde behandlinger, der er baseret på den nyeste viden. Derved føler vi os trygge ved at vejlede dig i dine valg omkring dine tænder.

På klinikken har vi som noget ekstraordinært oparbejdet stor erfaring indenfor rodbehandlinger og taget flere kurser i udlandet, så vi i Tandlægerne i Hørning kan tilbyde rodbehandlinger på højt niveau til fair priser. Vi har indkøbt et Zeiss mikroskop, der med forstørrelser op til 24 gange er et fantastisk redskab til at kunne løse de problemstillinger, der kræver den store forstørrelse.

Derudover er vi kyndige indenfor almen kirurgi, men henviser nu implantater til kirurgisk henvisningsklinik. I det nye år planlægger vi et samarbejde med en kirurg, der kan komme her, så du kan få behandlingerne lavet i vante omgivelser.

Læs mere om os og vores kompetencer her.

Online booking

Nu kan du hjemmefra bestille den tid hos os, som passer dig aller bedst. Følg linket og opret dig som bruger. Det er nemt og hurtigt at finde din nye tid. Du har mulighed for at booke din næste undersøgelse, eller er du i nød, er det også muligt at booke en nødtid. Følg linket her.

Tag plads i venteværelset – vi har en afslappet atmosfære

Du er velkommen hos os!

Det ligger os meget på sinde, at du føler dig godt tilpas hos os, og at vores klinik har en afslappet atmosfære, hvor der er plads til et glimt i øjet og en god historie. Vi vil gerne møde det hele menneske og ikke bare dine tænder.

Vi er 3 tandlæger og 1 tandplejer, 3 klinikassistenter og 1 elev, der står parat til at passe på dig og dine tænder. Vi glæder os til at møde dig her på klinikken.

De bedste hilsner fra

Mette Teglhus

Klinikejer

Kontakt os for en tid her

Kære alle ved Tandlægerne i Hørning.
Jeg skriver alle, fordi jeg oplevede at de fleste ansatte var omkring min tandbyld og tand. Ingen nævnt – ingen glemt 🙂 Jeg føler en trang til at rose jer alle – for en for mig – hel usædvanlig nærværende og professionel behandling ogkke mindst, at i kunne trylle med en tid til behandling. På trods af at min tandbyld gjorde pænt nas, og jeg var pænt optaget af smerten, kon jeg fra klinikken med en særdeles opstemt følelese af absolut topklasse, information, vurdering og behandling.
Her 1 1/2 døgn efter er jeg 100% smertefri og betændelsestilstanden er helt væk. Kun hjulpet lidt på vej med en smule panodil og ipren samt mundskyl.
Så igen – al mulig ros til den gode stemning og atmosfære på klinikken – det giver en rigtig god kundeoplevelse.
Bedste hilsner
Flemming Bo JoYour content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FIND OS

Tandlægerne i Hørning
Nørre Alle 21 – 8362 Hørning

86 92 24 62

info@hoerningtand.dk

Gratis parkering i 3 timer – husk at sætte din P-skive

Tandlægerne i Hørning

Har du flere spørgsmål til vores klinik?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi gør meget ud af at forklare om vores behandlinger, så du på bedst mulige måde kan tage de rigtige beslutninger for dig og dine tænder.

Book din første tid her!

Find den tid der passer dig bedst