Kontakt

86 92 24 62

Tandproblem

Har du et akut tandproblem, kan du kontakte os her på klinikken i åbningstiden. Udenfor åbningstiden kan vi kontaktes i tandlægevagten.

Har du et tandproblem udenfor vores åbningstid?

Hvis der opstår et problem med dine tænder udenfor vores åbningstid kan du eventuelt finde svar på, hvad du skal gøre lige her og nu i nedenstående oversigt over råd og vejledning vedrørende forskellige typer tandproblemer. Er dit problem akut og skal du have fat i en tandlæge snarest? Eller kan dit problem vente til i morgen?

Vi har vores egen tandlægevagt her på klinikken, som har åbent alle hverdage til kl 18.00 i øjeblikket. 

Børn under 18 år er gratis i tandlægevagten. For voksne påløber der et vagtgebyr alt afhængig af, hvad der skal laves. Du kan bede om et prisoverslag før behandling. Medbring dit sundhedskort/ sygesikringsbevis, oplys din gruppe i Sygeforsikringen Danmark og betal enten kontant, med dankort eller med mobilpay efter endt behandling. Du kan ikke få regningen med og betale senere. Du skal ringe og aftale et fast mødetidspunkt.

Har tandlægevagten lukket, kan du kontakte lægevagten for at få recept på noget stærkere smertestillende, til du kan komme i behandling hos os den næste dag. Ring fra morgenstunden og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at kunne hjælpe dig samme dag.

FIND OS

Tandlægerne i Hørning
Nørre Alle 21 – 8362 Hørning

Tlf: 86 92 24 62

info@hoerningtand.dk

Gratis parkering i 3 timer – husk at sætte din P-skive

Tandlægerne i Hørning

Har du andre spørgsmål til dit tandproblem?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi gør meget ud af at forklare om behandlingerne, så du på bedst mulige måde, kan tage de rigtige beslutninger for dig og dine tænder.